Cotte

Cotte

måndag 6 april 2015

Sydkoster


Nu är äntligen beskrivningen till Sydkoster klar, på svenska!  Den engelska versionen kommer ta ytterligare några veckor men nu ska jag passa på att fira påsk, den stund som är kvar av helgen! De glada modellerna är Ellicka Gustafsson och Josefin Fors, ett speciellt tack till er! 

Patrik, som tagit de fina bilderna, Pierre och Lasse som åtskilliga gånger ställt upp med datorsupport är också väl värda Tack! 

Sist men inte minst vill jag passa på att framföra ett extra stort TACK till teststickarna Ekebacken, Yvhiha, Gais, Gerds stickkorg och Kathebordalen för deras granskande ögon, kloka kommentarer, bilder och inspirerande inspel under stickandet! Ni har varit till ovärderlig hjälp!4 kommentarer:

 1. Grattis till att mönstret är klart till denna fina kofta !

  SvaraRadera
 2. Så roligt att mönstret är klart till din fina kofta. Grattis till mottagandet du fick på fb.

  SvaraRadera
 3. Tack & Tack till er för era teststickarinsatser, båda två!
  Ja, tänk att det blev så många "likes" och kommentarer, det är verkligen kul!

  SvaraRadera
 4. Tänk att jag hittat tillbaka till stickningen igen. Stickade mycket när garnet var ullig mohair och sedan lite mer när barnen var små, men sen tappade jag det. Ny inspiration via koftegruppen. Det första "objektet" var självklart - när jag såg Sydkoster var jag såld. Det tog ett tag att välja mellan de två färgställningarna dock. Du har sett min på koftegruppen (och ravelry) - det blev grå och blå, men mina blåa färger är lite mer klassiska. Jag inser att de kanske inte syns riktigt lika bra mot det grå, men jag är ändå nöjd. Tack för en vacker tröja! Och för inspiration att sticka fler :-)

  SvaraRadera